THE BASIC PRINCIPLES OF کامپوزیت

The Basic Principles Of کامپوزیت

The Basic Principles Of کامپوزیت

Blog Article

اما همان‌طور که گفته شد، کامپوزیت‌های دندانی تنها برای زیبایی ظاهری استفاده نمی‌شوند. علاوه‌بر زیبایی نمی‌توان تأثیر کامپوزیت در افزایش سلامت دهان و دندان را انکار کرد. جلوگیری از شکستن دندان‌ها، پیشگیری از فرسایش و پوسیدگی دندانی و رفع دندان‌دردهای ناشی از فاصله بین دندان‌ها، از جمله این موارد است.

در صورتی که درگیر مشکلاتی از قبیل عصب کشی، پر کردن، ترمیم دندان، روکش کردن دندان، کشیدن دندان و...

مواردی که بعد از کاشت ایمپلنت باید رعایت شوند عبارت است از :

در حال حاضر چند طراحی برای اباتمنت استاندارد وجود دارد.

در خصوص رزین کامپوزیت‌، این ترکیبات به‌صورت مستقیم روی دندان‌ها اعمال می‌شوند. ابتدا چسب و مواد باندینگ روی دندان‌ها اعمال شده و کامپوزیت دندان به‌صورت لایه‌لایه روی دندان‌ها قرار داده می‌شود. باتوجه‌به سطح دندان‌هایی که به کامپوزیت نیاز دارند و دلیل انجام این کار، مراحل ترمیم انجام می‌شود.

ممکن است دندان مصنوعی از لحاظ مالی به صرفه تر باشد ولی مشکلات زیادی در طول زمان به وجود خواهد آورد.

آنالوگ ایمپلنت که نسخه کپی بدنه ایمپلنت است، به کوپینگ ترنسفر پیچ می شود.

مواد افزودنی click here مختلف می‌توانند میزان واکنش را کنترل کنند.

در ابتدا مهم ترین گزینه برای موفقیت در کاشت ایمپلنت دندان، سلامت جسمی و روحی فرد و عدم ابتلای وی به بیماری های حاد است.

نکته حائز اهمیت بعدی در مقایسه کامپوزیت دندان و لمینت دندانی، میزان مقاومت این روکش‌ها در برابر تغییر رنگ و لکه‌دار شدن است. روکش‌های پرسلن مورداستفاده در لمینت‌های دندانی در مقایسه با کامپوزیت‌ها کمتر مستعد لکه‌دار شدن هستند و معمولا دوامشان نیز بیشتر است.

بیشتر بخوانید: سیر تا پیاز لمینت دندان از انواع تا قیمت لمینت!

این دسته از مواد را به‌صورت کلی با نام رزین‌های کامپوزیتی می‌شناسند. آنها یک ترکیب پرکننده معدنی و یک‌پایه رزینی دارند که باید باقدرت بالا و خواص فیزیکی مناسب به دندان‌ها باند شوند.

برای بیمارانی که استخوان فک آنها تحلیل رفته است و نمی‌توانند ایمپلنت معمولی استفاده کنند، مینی ایمپلنت به عنوان روش جایگزین مطرح می‌شود.

۱ مکانیزم‌های سخت شدن رزین کامپوزیت ۸.۲ طبقه‌بندی کامپوزیت رزینبر اساس ویژگی‌های مصرفی ۹ کامپوزیت‌های غیرآماده دندانی ۱۰ طول عمر و عملکرد بالینی تغییر وضعیت زیربخش‌های طول عمر و عملکرد بالینی ۱۰.۱ کامپوزیت آماده مصرف در مقابل آمالگام ۱۱ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات کامپوزیت‌های دندانی

Report this page